De top 5 online cursussen die je dit najaar moet volgen

Nu de bladeren van kleur veranderen en het weer afkoelt, is het de perfecte tijd van het jaar om je op te krullen met een goed boek…of beter nog, een online cursus! Of je nu iets nieuws wilt leren of bestaande vaardigheden wilt opfrissen, er zijn deze herfst tal van geweldige cursussen beschikbaar. Hier zijn onze top 5 keuzes:

1. Inleiding tot HTML en CSS – Deze cursus is perfect voor iedereen die de basis van het coderen wil leren. Er is geen voorafgaande ervaring nodig, en aan het eind van de cursus kun je je eigen eenvoudige websites maken.

2. Effectieve communicatie – Goede communicatie is essentieel in elk vakgebied. In deze cursus leer je hoe je zowel schriftelijk als mondeling effectief kunt communiceren. Je leert actieve luistervaardigheden, non-verbale communicatie, en hoe je omgaat met moeilijke gesprekken.

3. Timemanagement – We kunnen allemaal wel wat hulp gebruiken als het gaat om timemanagement! Deze cursus laat je zien hoe je je tijd optimaal kunt benutten, zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd. Je leert over prioriteiten stellen, doelen stellen en effectief plannen.

4. Social Media Marketing – Met meer dan 2 miljard actieve gebruikers op social media is het belangrijk voor bedrijven om te weten hoe ze zichzelf effectief op deze platforms in de markt kunnen zetten. In deze cursus leer je de basis van social media marketing, inclusief het maken van inhoud, het opbouwen van een achterban en het meten van resultaten.

5. Google Analytics – Google Analytics is een krachtig hulpmiddel waarmee je websiteverkeer en gebruikersgedrag kunt volgen. In deze cursus leer je hoe je gegevens van Google Analytics kunt instellen en interpreteren, zodat je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen over je website of blog.

Conclusie 

Dit zijn slechts enkele van de geweldige online cursussen die dit najaar beschikbaar zijn. Of je nu iets nieuws wilt leren of bestaande vaardigheden wilt verbeteren, er is zeker een cursus die perfect bij je past. Dus waarom niet profiteren van enkele gratis (of goedkope) leermogelijkheden en dit seizoen vooruitkomen?

Blogs

Yoga docent word je met deze opleidingen

Lees verder

Hoe kies je de juiste cursus voor jou?

Lees verder

Hoe kies je de juiste cursus voor jou

Lees verder